Premijerno predstavljena terenska vozila, motocikli i plovila na Novosadskom sajmu

Bez autora
Apr 28 2010

Period od 22. do 25. aprila na Novosadskom sajmu obeležen je premijernim predstavljanjem mnogih terenskih vozila, motocikala i plovila. U tom periodu održan je 2. Međunarodni sajam terenskih vozila i prateće opreme - “Off road show”, 5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme - “Moto Bike Expo” i Izložba nautike. Na Sajmovima “Moto Bike Expo” i “Off road show” zabeležena je velika posećenost, ali je veliko interesovanje izazvala i Izložba nautike. Na Sajmu “Off road show” predstavili su se distributeri i uvoznici terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme. Takođe, posetiocima sajma bili su predstavljeni i osiguranje, lizing i kreditiranje terenskih vozila. Pored premijernih prikazivanja novih modela na izložbenom prostoru vrhunskog kvaliteta, ljubitelji dvotočkaša imali su prilike da vide modele motocikala i bicikala gotovo svih vrsta i klasa, moto-opremu, rezervne delove, kao i proizvode iz pratećih delatnosti.

Premijerno predstavljena terenska vozila, motocikli i plovila na Novosadskom sajmuPeriod od 22. do 25. aprila na Novosadskom sajmu obeležen je premijernim predstavljanjem mnogih terenskih vozila, motocikala i plovila.

U tom periodu održan je 2. Međunarodni sajam terenskih vozila i prateće opreme - “Off road show”, 5. Međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme - “Moto Bike Expo” i Izložba nautike.

Na Sajmovima “Moto Bike Expo” i “Off road show” zabeležena je velika posećenost, ali je veliko interesovanje izazvala i Izložba nautike.

Na Sajmu “Off road show” predstavili su se distributeri i uvoznici terenskih i SUV vozila, ATV motocikala, pneumatika, audio i video opreme. Takođe, posetiocima sajma bili su predstavljeni i osiguranje, lizing i kreditiranje terenskih vozila.

Pored premijernih prikazivanja novih modela na izložbenom prostoru vrhunskog kvaliteta, ljubitelji dvotočkaša imali su prilike da vide modele motocikala i bicikala gotovo svih vrsta i klasa, moto-opremu, rezervne delove, kao i proizvode iz pratećih delatnosti. Takođe, posetiocima su bili predstavljeni svi vidovi i uslovi prodaje od strane banaka, lizing kuća i osiguravajućih društava.

Sajam su obeležile i akcije posvećene bezbednosti u saobraćaju, u okviru kojih su posetioci edukovani o tome koliko je važno nošenje zaštitne opreme prilikom učešća motociklista u saobraćaju.

Sajmove je obeležio i Prvi “Stunt show” u Srbiji na kojem se ljubiteljima akrobatske vožnje predstavio Slovenac Aleš Rozman, čiji su skokovi i akrobacije na kvadovima, na specijalno pripremljenom poligonu, na otvorenom prostoru Novosadskog sajma privukli veliku pažnju posetilaca.

Izložba nautike, koja je takođe privukla veliku pažnju, je okupila veliki broj proizvođača plovila i njihove zastupnike. Takođe, predstavljena je i oprema za jahte, jedrilice, male brodiće, ali i stabilni i vanbrodski motori, oprema za plovila i marine, ronilaštvo i ribolov i odeća za nautičare.

Plovilo koje je zaokupilo najveću pažnju posetilaca na Izložbi nautike je “Monterey 295 sport cruiser” koji sa cenom od 122.443 dolara predstavlja najskuplji eksponat na Izložbi nautike. Impozantno plovilo dužine preko 8,5 metara i širine preko 2,5 metra, sa motorom “Mercruiser 377”, moglo se videti u Hali 1 Novosadskog sajma na štandu “Goga – World of nautic”, preduzeća koje se bavi uvozom i distribucijom vodećih svetskih brendova iz oblasti nautike.

Naredna priredba na Novosadskom sajmu je 77. međunarodni poljoprivredni sajam koji će se održati od 15. do 22. maja. Međunarodni poljoprivredni sajam najveći je sajamski događaj u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi u oblasti poljoprivrede. On će i ove godine okupiti veliki broj domaćih i stranih kompanija iz oblasti agrobiznisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik